12 évesen 48 kg kell legyek?
#4-es vagyok
Biztosan vekony vagy de ha teged nem zavar, szerintem nincsen vele baj. Amugy mindenki magabol indul ki, szoval en 38 kg vagyok 149 cm-hez es van rajtam felesleg boven (ugy 5 kg haj biztos van rajtam amit le is szeretnek adni)
es en ugy voltam hogy magassag–tomeg=111
Ebbol kovetkeztetve mondom hogy szerintem az, ha ez az ertek 122, az meg szep vekony, nem pedig csontsovany, nekem alomalak :p es most johetnek azzal hogy meg fejlodesben levo hyerekek vagyunk de akkor is lehetunk (akarhatunk) vekony alkatuak
Huu hat ezzel megleptel! Nem akariok okoskodni de szerintem hasznald ki hogy barmennyit ehetsz es szep alakod marad. Rajtam szinte minden meglatszik ha nem szaladom es tancolom le :(
Elozo voltam
Hasonló helyzet xd Én 33 kg vagyok C: 145 centi...Vékony és alacsony...Mondjuk az is igaz hogy gimnasztikára jártam :o (járok)
És étvágyam nincs nagyon.
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!