Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan hízzak 5-6 kg-ot?

Hogyan hízzak 5-6 kg-ot?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok 168.5 cm és 46.8 kg. A testtömeg indexem 16.48 miszerint én sovány vagyok.Persze tudom magamról meg az ismerőseim is állandóan ezt mondják.Két-három évvel ezelőtt még 61kg voltam. Nem fogyókúráztam, nem sportoltam többet.Szóval semmi olyat nem csináltam amitől ennyit és ilyen gyorsan lefogytam volna. Mert az első 8kg kevesebb mint félév alatt ment le. Szerintetek hogy szedhetnék magamra még 5-6 kilót? légyszives segítsetek mert még egyre csak fogyok.
2015. febr. 9. 15:17
1 2
 11/14 Szintiszoli123 ***** válasza:
Gasztroenterológia!
2015. febr. 9. 19:27
 12/14 A kérdező kommentje:
hát szerintem már csak áprilisban megyek el a házi orvoshoz mert végre lecserélik aki volt egy sokkal jobb szakemberre. igyekszem minnél változatosabban táplálkozni. de mivel kollégista vagyok ezért nem mindig jön ez össze 100százalékig
2015. febr. 9. 19:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Április sokára van. Nehéz lesz érettségire készülni, ha teljesen kimerülsz. :/
2015. febr. 9. 20:05
 14/14 anonim ***** válasza:

- felszívódási zavar (glutén-, laktóz, vagy valamit nem bírnak a bélbolyhaid > ha vannak még)

- pajzsmirigy túlműködés (izzadás is jele)

- hormonzavar

- daganatos elváltozás (akárhol)

Kezdj valamit vele - akár csapj a dokid asztalára, hogy adjon ide meg oda beutalókat -, mert nem normális ennyi fogyás.

2015. febr. 11. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!