Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan hízzak 5-6 kg-ot?

Hogyan hízzak 5-6 kg-ot?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok 168.5 cm és 46.8 kg. A testtömeg indexem 16.48 miszerint én sovány vagyok.Persze tudom magamról meg az ismerőseim is állandóan ezt mondják.Két-három évvel ezelőtt még 61kg voltam. Nem fogyókúráztam, nem sportoltam többet.Szóval semmi olyat nem csináltam amitől ennyit és ilyen gyorsan lefogytam volna. Mert az első 8kg kevesebb mint félév alatt ment le. Szerintetek hogy szedhetnék magamra még 5-6 kilót? légyszives segítsetek mert még egyre csak fogyok.
2015. febr. 9. 15:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Vércukorszint mérésen voltál? Lehetséges, hogy cukorbetegség van a háttérben.
2015. febr. 9. 15:22
 2/14 A kérdező kommentje:
voltam de nincs gond a cukrommal.
2015. febr. 9. 15:25
 3/14 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz, mert ekkora súlycsökkenés nem természetes. Konkrétan ezt mondd, amit nekünk, és hogy megijeszt. Egy jó orvos rá fog állni a dologra, hogy rendesen kivizsgáljon.

Szoktál éjszaka izzadni? Gyakrabban vagy lázas?

2015. febr. 9. 15:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Tényleg fontos, hogy elmenj orvoshoz!
2015. febr. 9. 15:56
 5/14 Szintiszoli123 ***** válasza:
az az opció miért nem merült fül, hogy egyél többet és/vagy mozogj kevesebbet?
2015. febr. 9. 15:58
 6/14 anonim ***** válasza:
"Nem fogyókúráztam, nem sportoltam többet." - 15 kg azért kicsit sok
2015. febr. 9. 16:00
 7/14 Szintiszoli123 ***** válasza:
Elhamarkodtam. Menj orvoshoz!
2015. febr. 9. 16:12
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Háziorvosomhoz járok de nem akar vagy nem tud mit kezdeni ezzel az egésszel. Kisebb vizsgálatokon mint vérvétel vagy rákszűrés voltam már de semmi nem volt. Aza gond hogy most fogok érettségizni és sajnos nem lenne jó pont most hiányoznom .Ézért is írtam ide hátha valaki volt már így ahogya én .
2015. febr. 9. 19:03
 9/14 A kérdező kommentje:
De sokszor izzadom. De általában utána meg a hideg szokott törni . Lázas nem szoktam lenni. Jah és nem tudom hogy össze függ e a kettő de nagyon sápadt szoktam lenni mega hajam is angyon hullik. A fogyással kb egy időbe jelentkeztek ezek is .
2015. febr. 9. 19:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez mind annak a jele, hogy a szervezeted valamiért nem tudja hasznosítani a tápanyagokat, amire pedig szüksége lenne. (Remélem, változatosan táplálkozol.) Ne hagyd békén az orvosodat, mert ez tényleg nem egészséges. És nem az a pár óra fog hiányozni az érettségihez. Igazítsd úgy, hogy kevésbé fontos órákról maradj le!
2015. febr. 9. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!