Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit vegyünk? Milyen ételeket...

Mit vegyünk? Milyen ételeket javasoltok?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet a következő. Anyum heti 4-5 nap hoz főtt ételt a munkahelyről.(ovi,ha nem fizet be nem ehet bent,de igy ami marad elhozhatja).Férj elhatározta hogy fogyókúrázni fog,meg egészségesen akar enni.(rá is ferne) azonban a lányunk elég vékony meg én is,szoval én meg a fiunk majdnem mindent megeszünk,lányunk alig.lányunk 5 éves,ő általában a nagyi által hozott kaját eszi.kissrác 2 éves,o mindent megeszik.sajnos előre nem tudható milyen kaját hoz az anyum de szeretném támogatni Férjem ebben az életmód váltásban.nem vagyok konyhatündér de igyekszek..en jelenleg munkát keresek,Itthon vagyok ill a pici bölcsiben,nagy ovis.szóval mit vegyünk s együnk?
2015. febr. 8. 10:19
 1/1 anonim válasza:

A kovetkezo etelek mind a fogyni vagyoknak, mind az egeszsegesebben elni vagyoknak javasoltak:

Allati etelek elhagyasa: (hus, tejtermek, tojas) es hozzaadott zsiradekok kiiktatasa (zsir, olaj, vaj)

Teriteken erett gyumolcsok, zoldsegek, tojas mentes teszta( durum, kukorica teszta) krumpli, rizs, bab, lencse, quinoa stb. Allati tej helyett almond tej vagy rizs tej pl, sajt helyett nemes eleszto pehely.

2015. márc. 2. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!