Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon gyenge a gyomrom,...

Nagyon gyenge a gyomrom, milyen ételeket javasoltok?

Figyelt kérdés
A sült/főtt ételek egyből "átmennek rajtam" .A kekszek, péksütik (inkább az édesek, feltét nélküliek) jók szoktak lenni, de atttól csak a hasam lesz tele, de fáradt maradok :( A saláták jók, de nem mindíg, nem tudom, hogy melyik zöldségek/gyümölcsök könnyen emészthetőek. A gyomrom eddig is nagyon gyenge volt, de már meguntam, hogy így nyáron is többet kell aludnom mint fent vagyom, mert nem tudok megenni semmi energiát adó ételt, ha meg mégis ülhetek egész nap a W.C-n. Valakinek van még ilyen? Tippek?

2014. júl. 2. 22:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Gasztro 825ös probiotikumot vegyél a patikában és szedd egyfolytában. Körülbelül 2 hónap után rendbe jön az emésztésed.
2014. júl. 2. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!