Milyen fogyókúrás ételeket/étrendet javasoltok?
Én egy hónapja kezdtem a fogyókúrát, és eddig 3 kilót sikerült leadnom, úgy, hogy néha napján többet ettem a kelleténél... na mindegy.
Kenyeret szoktál enni? Sokan mondják hogy nem lesz tőle bajod, de jobb csökkenteni a lisztes kaják mennyiségét. Lássuk csak.. hat után ne egyél, hogy pihenhessen a gyomrod, a reggeli is fontos, kevesebbet falsz, ha reggel kajolsz. Legalább napi 2 liter víz, de nem mindegy hogy milyen márka pl. (vannak olyan ásványvizek, amikbe ártalmas anyagok vannak, de most azt nem részletezem, utána tudsz nézni ha érdekel :) ) Ha a teát megtanulod cukor nélkül inni, az sem rossz. :)
gondolom tudod, hogy a zsíros ételeket kerülni kell, persze egyszer-egyszer még elfogadható, de ne legyen rendszeres. Próbáld őket elkerülni. Aztán, vannak olyan zöldségek, gyümölcsök amik segítik az anyagcserét, ugymond segítenek fogyasztani. Van olyan hogy negatív kalóriás fogyókúra, de azok alultápláltságot okozhatnak, nem kell belebonyolódni. A felvágottakat is érdemes kerülni, sokmindenben van adalékanyag, viszont húsokat (természetesen mértékkel) nyugodtan fogyassz.
No és, a lényeg hogy változatosan egyél, de ne vidd túlzásba. Napi 5 étkezés, egyenletesen, nem sokat.
Én ezt tudom ajánlani, de sok féle fogyókúra létezik még, nekem a jelenlegi fogyókúrám úgy tűnik, eredményes, ezért ajánlom a fentieket :D
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!