Aknés arcbőr miatt életmódváltás?
Előző vagyok, még annyit hozzátennék, hogy ha Magyarországon élsz, felejtsd el a paleo diétát. Ez olyan kiváltságosoknak való, mint az amerikaiak! Rengeteg pénzük van, bármit megtudnak venni a boltban, piacon, illetve sokuk nem heti 50-60 órában nyomja a melót. Youtube-on gondolom te is láttál olyanokat, főleg nőket, akik ezt hirdetik. Nem dolgoznak semmit, csak otthon henyélnek, elmennek fitness terembe, és elvárják hogy te is csináld ezt, mert ez a standard. Mivel zöldségből, gyümölcsből rengeteget kell enned egy nap, nem kis összegbe kerülne ez. Úgy kezdődnek, hogy reggelre egész dinnye, 10-15db banán, nagy tál saláta, különböző magok, jöhetnek a frissen préselt levek, és ezt minden nap! Ráadásul 20%-át tudod megvenni Magyarországon.
Én annyit tudok segíteni, hogy érdemes lenne elmenni allergia tesztre, illetve étel intolerancia tesztre. Itt kijönne mik azok az ételek, amik csak gyulladást fokozzák a szervezetedben. Ha ezeket elhagyod, lehet leszel olyan szerencsés, és elmúlnak.
Ha meg a májaddal és az epéddel van gond, akkor [link]
Bár én azt mondom nem kell ilyen durván csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!