Férjem tabasco függő, mindenhez azt eszik, tönkre fog
menni a gyomra. Hogyan vegyem rá, hogy kevesebbet egyen?
Figyelt kérdés
Lehet kapni ezt az amerikai,üveges,60ml-es kis tabascot.Ecetes lében van érlelve a tabasco.Mindenhez azt eszik,minden ált nap.Szendvicstől elkezdve,levesig,húsig,ami sós már mindenhez azt eszi.Elég erős,de az ecetes lé miatt annyira nem tűnik annak.Egy ilyen kis üveget a pizzeriákba szokták kitenni a pizza mellé,ott elég hetekig,neki ez 1-2 hét alatt elfogy,mert mindenhez ezt eszik!!Félek tönkre egy így a gyomra tőle.
Mármint sokat eszik belőlle,úgy gondolom,és már nem biztos,hogy jót tesz a gyomornak.Az hogy valaki egy héten egyszer kétszer eszik,az ok.De ő mindenhez,értsd ami sos mindenhez!Nem akarom elhinni,hogy ez egészséges,egy sima vajas kenyérhez is azt eszi,de a tojásrántottáról kezdve,mindenre ráteszi ami sós.
2015. jan. 30. 12:32
12/23 anonim válasza:
Ennyi erovel azsiban minden ember gyomorbajos lenne.
jartam azsiban szuper szuper eros friss paprikat vagnak mindenbe es minden mereg eros.
Semmi baja nem lesz tole.
en is sok eroset eszek sambalt frissen keszitem hagyma foghagyma erospaprika sarga piros stb olaj gyomber ecet so
ezeket osszeturmixolom uvegben a huroben heteig jo es nincs benne tartosito kalium stb
Nagyon finom mindenbe kenyerre is
2015. jan. 30. 12:34
13/23 anonim válasza:
Azt nyugodtan elmondhatod neki, hogy ez véleményed szerint nem egészséges (szerintem sem az), de komolyabban beleszólni felesleges az ilyesmibe, a saját egészsége az ő felelőssége és egyébként hamar rosszul lesz tőle, ha majd nem bírja el a gyomra. Nekem is van férjem és vegán vagyok, de nem szólok bele, hogy a férjem eszik húst, vagy iszik tejet, pedig én egyiket sem bírnám legyűrni.
Bár igazán csak a jobb oldalival érdemes próbálkozni, mert a többi nevetségesen gyenge. :P
2015. jan. 30. 12:55
15/23 anonim válasza:
Én meg az erős Pistát szeretem, semmi bajom. Pedig az amerikai tabaszkó ahhoz képest piskóta.
2015. jan. 30. 12:59
16/23 anonim válasza:
Azt hittem csak én voltam ilyen... :( alig bírtam letenni. Mi van ebben? Kábszer? Én konkrétan terhes lettem és letettem a cigivel...de most,hogy olvasok róla, összefolyik a nyál a számban :) Szerintem nem tartozol felelősséggel a férjed függőségéért. Neki kell belátnia, hogy bírja e a gyomra (bele) vagy nem.
2015. jan. 30. 13:00
17/23 anonim válasza:
Nem egészségtelenebb mint a vajas kenyér amire rákeni.
Amúgy hol lehet venni? Megkívántam én is, azt hiszem kipróbálom.
2015. jan. 30. 13:19
18/23 A kérdező kommentje:
Legutóbb a LIDL-be vettük,esetleg még a sparba,tescoba,de ott nem mindig kapni.
2015. jan. 30. 13:33
19/23 anonim válasza:
Miért lenne egészségtelen a vajas kenyér???
2015. jan. 30. 14:11
20/23 anonim válasza:
Én meg kb. mindenhez erős paprikát/csapőset eszek, mégsincs semmi bajom.
Hagyd rá, majd, ha fájni fog a gyomra, akkor befejezi - vagy nem, mint sok helyütt mutatja a tapasztalat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!