Férjem tabasco függő, mindenhez azt eszik, tönkre fog menni a gyomra. Hogyan vegyem rá, hogy kevesebbet egyen?
Figyelt kérdés
Lehet kapni ezt az amerikai,üveges,60ml-es kis tabascot.Ecetes lében van érlelve a tabasco.Mindenhez azt eszik,minden ált nap.Szendvicstől elkezdve,levesig,húsig,ami sós már mindenhez azt eszi.Elég erős,de az ecetes lé miatt annyira nem tűnik annak.Egy ilyen kis üveget a pizzeriákba szokták kitenni a pizza mellé,ott elég hetekig,neki ez 1-2 hét alatt elfogy,mert mindenhez ezt eszik!!Félek tönkre egy így a gyomra tőle.2015. jan. 30. 12:01
1/23 A kérdező kommentje:
Van hogy kanálra csepegteti ki,és magában kanalazza be,minden nélkül!Megálapítottam,hogy ez már függőség!!Amikor meglátja az üveget,már szinte folyik a nyál a szájából.
2015. jan. 30. 12:03
2/23 anonim válasza:
szerintem a nyelve mar tonkrement es nem erez semmi izt azert eszi. ha leall vele a folyamat megfordithato
3/23 anonim válasza:
Ugy néz ki,hogy a férjed savhiányos.
4/23 schocko válasza:
Semmi baja nem lesz, gyomorsav sokszorosan erősebb sav...
5/23 A kérdező kommentje:
Amikor meglátja,a szemei kikerekedve,a nyál kb folyik a szájából.Olyat is szokott csinálni,hogy a kenyeret átítatja vele és csak azt eszi,de van,hogy egy kávékanalat teli borít és csak úgy mindenélkül megeszi.A következő az lesz,hogy megiszik egybe egy ilyen üveget.Finomnak finom,én is szeretem,de ilyen mennyiségben,minden nap,nem akarom elhinni,hogy egészséges.
2015. jan. 30. 12:11
6/23 anonim válasza:
ezek után veszek, és megkóstolom, kedvet hoztál hozzá
7/23 tetro válasza:
12.11
ez csak megszokás kérdése. túlzás nélkül néhány milliárd ember így táplálkozik. és semmi bajuk.
8/23 anonim válasza:
OK.ha semmi bajuk,akkor miért irtad ki a kérdést?
10/23 A kérdező kommentje:
2015. jan. 30. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!