Mért van az, hogy valaki akármennyit is eszik nem hízik?
Figyelt kérdés
Persze tudom hogy hízik valamennyit de a húgom is akármennyit eszik olyan mint egy szál cérna.2015. jan. 29. 14:02
1/4 anonim válasza:
Sokan egyszerűen alkatilag ilyenek, de betegségtől is előfordulhat ilyen. Anyagcsere zavaroknál vagy hormonális gondoknál könnyen előfordulhat az ilyen.
2/4 A kérdező kommentje:
De ha valaki egészséges és bármit eszik mondjuk csokit édességét kenyeret..de nem hízik az mért van és ha hízik is csak egy nagyon picit és ezt folyton így eszi mégis olyan, mint egy anorexiás.
2015. jan. 29. 14:07
3/4 anonim válasza:
Neki más az anyagcseréje. Bár az ilyen emberek 80%-ának meg más egyéb baja van áltlában,rendszeres migrén,epekőre hajlam,sok kaját nehezen emészt stb. Ha meg a szerencsés 20%-ban van akkor nagyon jó neki :-)
Legalább akiket én ismerek és nem híznak semmitől nekik ezek az egyéb tüneteik olyan 3-4 ember. Túl sokat nem ismerek aki nem hízik.
4/4 anonim válasza:
Nem lehet hogy a húgod növésben van?
10-14 éves korom környékén nyaraláskor keresztanyám panaszkodott, hogy megeszem előle a kaját, közben meg a hasam be volt horpadva, olyan vékony voltam, de állandóan éhes. Mindig így azt hittem, hogy éhen fogok halni, ezért egyfolytában tömtem a fejemet kajával és nem híztam semmit, de elég magas lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!