Mit/mennyit egyek, hogy nőjek néhány cm-et? (lent)
14 éves lány vagyok, kb. 160 centiméter magas, átlagos, inkább vékony (43 kg) testalkattal.
Tudom, a genetika is számít: anyukámmal nagyjából ugyanolyan magasak vagyunk, apukám 180-185 cm. Apukám magassága miatt gondolom, hogy még lehet esélyem néhány centiméterre.
Állítólag keveset eszem, talán ez is közrejátszik abban, hogy alacsony vagyok. Mit lenne érdemes ennem, amitől nőhetnék pár centit?
Vagy ha nem is a táplálkozás, valaki tud valami más, hatásos módszert a problémámra?
(A legjobb esélyekkel milyen magasra nőhetek még?)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
szerintem valamilyen szinten azért lehet befolyásolni vagy legalább elősegíteni a növekedést. Nem vagyok ugyan biológus-palánta, ezért csak abból gondolom, hogy amennyire hátráltatni lehet a növést (pl. alultápláltsággal), annyira segíteni is lehet rajta...mindegy, lehet, hogy butaságot beszélek, én csak reménykedem :D
Mellesleg, a válaszod második felével kapcsolatban: remélem igazad van :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!