Hogyan állítsam vissza az étrendem?
Az a helyzet, hogy 167 cm-rel és 58 kg-mal elkezdtem fogyózni másfél évvel ezelőtt, azóta 10 kg-ot le is adtam, szóval most 48 körül vagyok. Tisztában vagyok vele, hogy ez nagyon kevés, de mindig, mikor próbálok többet enni, nehezen vezsme rá magam, és nem nem azért, mert nem kívánom, hanem mert lelkiismeret-furdalást okoz. Karácsonykor ettem sokat, fel is jött egy kg, de le is jött, miután megint visszaálltam erre a táplálkozásra. Nem tudok megenni egy kocka csokit sem anélkül, hogy tudnám mennyi kcal-t tartalmaz. Egy olyan mondatra, írásra van szükségem, ami elég motivációt ad arra, hogy hagyjam már abba az önsanyargatást. Lehet, hogy hülyén hangzik, de tényleg nagyon nehéz azt enni, amit éppen szeretnék, mert az nem illene bele a napi 5X-i étkezésembe.
20/L
El kellene döntened, függetlenítened kellene az érzéseidtől-érzelmeidtől (evés - lelkiismeret-furdalás) és.. tulajdonképpen tényleg nem csokit kell enni, ebben még igazad is van.
Motiváció elméletileg a fogyáshoz kell, neked az evés tényével kellene újra megbarátkoznod. Afrikában nincsen ilyen probléma, de ott meg a háborúk és az éhezés okoznak bajokat.
Itt 'nyugaton' meg a jó mód, a kóros civilizáció, a nyugati életmód és a táplálkozás okoz testi és lelki betegségeket. Különböző országok, különböző kísérletek zajlanak az embereken. Ne vegyél részt ezekben, legyél minél szabadabb EMBER. Függetlenedj érzelmileg, az evés funkcionális, a testedet táplálod vele és kész. Ehhez mennyiségileg és minőségileg is biztosítani kell a (fizikai) táplálék igényeidet, szerintem így tekints a táplálkozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!