Hogy alakitsam ki az étrendem? Hogy szoktassam magam a zöldségekhez, gyümölcsökhöz?
Mar bocs, de a bab, kukorica meg a lencse az miota zoldseg?
Ezek kozul a brokkoli, a kaposzta meg a spenot volt zoldseg.Ha ezeket mind megetted, akkor nem csoda hogy fajt a hasad, nekem is fajna, a bab, a lencse, az aszalt szilva mindenkit felfuj akit ismerek :)
Hat eleg sok puffaszto es olyan dolgot ettel, ami masoknak is panaszt okoz. Cukkini, repa, salata, cekla, sutotok, avokado - ezek szerintem kicsit baratibbak az altalad felsoroltaknal. Mondjuk a spenot okes. A brokkoli, karfiol, kaposzta is jo, de puffasztanak. Az elobbiek fozolevet ontsd le, az mar elvileg segit kicsit a dolgon. A szaraz babot is aztatni szokas, a fozolevet tobbszor is cserelheted, de szerintem meg akkor is puffasztani fog. Az aszalt szilva nagy mennyisegben sokaknak jo hashajto, szoval csinjan vele. :)
Ne egyel rogton osszevissza mindent, hanem figyeld meg mi esik jol, vagy rosszul. Ami nagyon nem jo, azt ne eroltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!