Hogy állítsam össze az étrendem táplálékkiegészítők nélkül?
Az a helyzet hogy idén kiköltöztem Grúziába.Anyum itt kapott munkát. A lényeg az,hogy itt nem lehet normális táplálékkiegészítőket kapni. Konditermet is nehéz volt találni.Mindezek ellenére szeretném folytatni amit otthon elkezdtem és ennek érdekében a körülményeknek megfelelő legjobb étrendet szeretném összeállítani magamnak.
Tudnátok segíteni hogy például a legfontosabb edzés utáni fehérjét mivel tudnám helyettesíteni vagy hogy a reggeli fehérjeturmix helyett mit egyek hogy minden meglegyen benne?
Előre is köszönöm a segítséget.
Azta, na és milyen az élet Grúziában? :D
Edzés után menjen mondjuk rizs és tojás, reggelre meg csinálhatsz zabostojásomlettet, volt is nemrég kérdés róla itt. A lényeg, hogy a napi összbevitel meglegyen, ehhez válogass a 'pool'-ból ételeket. Szerintem nem dől össze a világ, ha nem sikerül mindig az optimális felszívódásút megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!