Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fogyni szeretnék, valaki tud...

Fogyni szeretnék, valaki tud segiteni?

Figyelt kérdés
158 cm körüli 14 éves lány vagyok,kb 60 kilóval.Zavar,hogy egy kicsit túlsúlyos vagyok.A suliig mig erek az 30 perc,oda vissza.Kb ennyi a mozgásom,mert a többi időt tanulással töltöm.Szóval az lenne a kérdésem,hogy hogy tudnék legalább 10 kg-ot leadni?Ha valaki tud ilyen étrend szabályzót,kérem linkelje:) Az idő nem számit, nem sürgős.Csak egészségesen akarok lefogyni.A válaszokat előre is köszönöm!

2015. jan. 17. 18:59
 1/3 anonim válasza:
Muszáj lenne diétáznod,de nem koplalnod. Sportolhatsz is mellette, de csak sporttal nem lehet kell nézni a kalóriákat. Én már próbáltam csak sporttal nem fog menni. Fogyiteákat ne igyál csak fosatnak és legyengülsz. A tabletták sem jöttek be nálam. Ami hatásos volt az a fülakupunktúra három hónap alatt 15 kg-ot fogytam, persze úgy hogy szigorú diétát tartottam, kb 800-900 kalcalt naponta és hát meg kell innod naponta 20 kg-onként 1 l vizet, hogy a salakanyagok gyorsabban távozzanak. Én 80 kg voltam hát az 4 liter lett volna de én csak 3 litert tudtam.
2015. jan. 17. 21:58
 2/3 anonim válasza:

Én a www.kaloriabazis.hu honlap segítségével fogytam le 8 kilót 2 hónap alatt.

Szerintem nagyon jó kis honlap, nem bonyolult, sőt, nekem még jó szórakozást is nyújtott, míg használtam.

Sok sikert! :)

2015. jan. 18. 17:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mind2-nek a válaszokat,remélem müködni fog.Nektek pedig gratulálok a fogyásotokhoz:)
2015. jan. 19. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!