Gyorsan szeretnék fogyni, de nem tudom hogyan. Tudnátok nekem segíteni ebben?
Még nagyjából másfél hónap van ballagásig. Én 57 kg vagyok és 168 cm. Mindenki azt mondja, hogy vékony vagyok és hogy nem kell fogynom. De én nem érzem jól magam a bőrömben. Nem tudnátok valami ötletet adni, vagy valamilyen módszert, hogy lefogyjak 1 hónap alatt 2-3 kg-ot, főleg a hasamról szeretnék, de úgy nagyjából mindenhonnan. Gondoltam arra, hogy kihagyok étkezéseket, de abban a korban vagyok amikor a szervezetemnek sok szüksége van a tápanyagokra... ( ezt a szüleimtől hallottam ). Futni is szeretnék, de a tanulás miatt alig marad időm másra. Ha tudnátok segíteni, vagy leírni, hogy ti hogyan fogytatok le gyorsan, azt nagyon szépen megköszönném. :)
UI: Trollkodni lehet, akinek nincs más dolga. :)
15/L
Egyél egészségesen, rendszeresen, sokszor keveset. Ha a zöldséggel nem laksz jól, egyél csirkét rizzsel, az sem hízlal. Lényeg hogy kerüld a gyorskajákat meg a zsíros dolgokat.
Aztán próbálj heti 3-4 szer min. hasizmozni, fekvőzni egy fél órát, + ha tudsz menj el kardiozni konditerembe (futópad, bicikli), vagy legalább fuss egy kört a városban.
Remélem tudtam segíteni :D
1. válaszoló. :) Köszönöm szépen. Tudtál segíteni. ^^ Ma már el is kezdtem, ezt az egészséges életmódot. Remélem látható lesz a változás ballagásra. :)
2. válaszoló. Neked is köszönöm, hogy aggódsz, és hogy szerinted nem kell fogynom. De úgy érzem, hogy csak akkor fogom magam jól érzeni, ha 1-2 kg-al kevesebb leszek. Lehet, hogy tényleg nem kéne fogynom, csak én látom magamat kövérnek. Ez még onnan eredhet, hogy amikor kisebb voltam, volt rajtam némi plusz súly, mondhatni elég sok 6-7 kg kb. Régebben csúfoltak emiatt. Aztán 7.es koromra fogytam 5 kg-ot akkor jobban éreztem magam. Most meg úgy érzem, mintha megint visszajött volna, amit akkor leadtam, beszéltem erről anyának, de ő azt mondta, hogy csak azért vagyok megint ennyi kilógramm-mert nőttem: magasabb lettem jóval... stb. De nekem ez így nem jó, tehát legalább ezt a hónapot kibírom, aztán ígérem ballagás után nem fogyókúrázok. :) És mégegyszer Köszii ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!