Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudok gyorsan sokat...

Lacko99 kérdése:

Hogyan tudok gyorsan sokat fogyni?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok.Fociztam,de abbahagytam és elhíztam a csokik miatt(35-ről 50kg-ra).Főleg seggre és hasra híztam,hogyan tudok lefogyni hasról és seggről gyorsan?Naponta eszek egy narancsot.Heti 2-szer ping-pong-ozok.
2012. jan. 14. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 11 éves barátom, a te korodban NEM SZABAD fogyózni!

Mellé a gyors fogyás semmiképp sem egészséges semelyik életkorban, és nem is tartható. Az egészséges heti 1 kilós fogyás. Maximum egészségesen étkezz és kezd el újra sportolni, nem feltétlen a focit, de valami mást. Csokit meg ne hozzon haza anyukád.

2012. jan. 14. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Az egészséges heti 1 kilós fogyás.

Bocsánat De HAVI 1KG az egészségességes.

DE 11 ÉVESEN FOGYÓZNI PLÁNE ÚGY AHOGY TE KÉPZELED GYORSAN SZIGORÚAN TILOS. FEJLŐDÉSBEN LEVE SZERVEZET VAGY.

Dietetikus

2012. jan. 14. 21:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nos:

- iktasd ki a csokit, csipszet, cukros nyálakat

- kicsivel egyél kevesebbet (3 zsömi helyett 2), ez őleg a tésztafélékre vonatkozik

- sok zöldség, gyümi

- naponta fél-3/4 óra intenzív sport - bringa, futás, versenysport, ...

2012. jan. 14. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Gyümölcsben, zöldségben gazdag táplálkozás (napi legalább 2 narancs, vagy többféle gyümölcs fogyasztása), több vizet igyál a túlzott étvágy csökkentése végett, de azért rendesen reggelizz és ebédelj meg, legfeljebb a szokásosnál kicsit kevesebbet tudsz majd enni! Este 6-7 között legyen meg a vacsora, utána semmi nasi! Az édességet minimálisra kell csökkenteni.

Egyébként az nem igaz, hogy havi 1 kiló fogyás lehet kizárólag egészséges. Ha hirtelen napok alatt több kiló jön fel ránk (pl. karácsonyi evészet), akkor nyilván többet is le tudunk rövid idő alatt adni és nem kell hozzá megszakadni: elég ha a nagy evészet elmarad, csak úgy gurulnak le a feles dekák, esetleg kilók is eleinte több, később kevesebb.

2012. jan. 15. 01:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Igyekszem betartani őket.De anyukám nem nagyon enged el most mert"hideg van kisfiam".
2012. jan. 15. 08:25
 6/10 A kérdező kommentje:

Írjátok le lécci van e benne hiba!

Reggeli:hot-dog,kakaós csiga,kifli+nutella,kifli+felvágott+sajt,csokis kroásszon

ebéd:heti 3 szor leves+,sült krumpli+húsfélék

vacsora:az ebédből+narancs,alma

italok:iskolába CSAK teát iszok viszek,itthon szódát(szikvíz)a víz helyett jó a szóda is??mert azt nagyon szeretem

2012. jan. 15. 12:10
 7/10 A kérdező kommentje:
azt el is felejtettem írni hogy szinte minden ebédnél eszek ketchupot...nem szeretnék sokat fogyni csak 5-6kg-ot már az nagyon jó lenne
2012. jan. 15. 13:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Ketchupot, majonézt se szabadna enned, legfeljebb hetente egyszer mondjuk a vasárnapi ebédhez.
2012. jan. 17. 19:45
 9/10 anonim ***** válasza:

"Reggeli:hot-dog,kakaós csiga,kifli+nutella,kifli+felvágott+sajt,csokis kroásszon "

Ennek a fele is elég lenne...

Ne feledd: sok ásványvíz!

2012. febr. 2. 11:07
 10/10 A kérdező kommentje:
nem úgy értem,mind közül csak 1 et szoktam csak leirtam miből szoktam enni
2012. febr. 3. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!