Gyorsan le szeretnék fogyni, van rá lehetőségem?
A felvételi a nyakamon! Nyáron lesz és nem hinném, hogy felvesznek úgy ahogy én vagyok. Már rég kiszemeltem egy artista sulit... már csak ez kéne! A tesitanárom is azt mondta, hogy megvan a tehetségem és nagyon hajlékony is vagyok, csak a kinézetemmel/súlyommal van a probléma. Ezzel én is egyet értek, csak sajnos az én koromban nem engednek el futni, sétálni sehová és nem magam főzöm a kajákat, így nagyon azokat sem tudom megváltoztatni. Kérlek segítsetek! Amúgy kinézetre nem nagyon tűnök annyinak, mint amennyi vagyok, bár egy kissé meglátszik... ( És nem előítéleteket kérnék! )
20 kg felesleg 11/L Köszönöm előre is ^^
A fogyókúra 70% diéta (ésszerű táplálkozás) és 30% testmozgás.
20 kg felesleg pedig egyáltalán nem egészséges ilyen korban, úgyhogy vagy tényleg elhibázott az étkezésed, vagy sajnos ilyen hajlamokat örököltél.
Nekem is volt osztálytársam, aki picit duci volt, aztán 5 évvel később rá sem ismertem, olyan szépen lefogyott.
Szóval ésszerűen próbálj enni, inni.
Este 6 után már semmit se egyél, ne csak tesiórán mozogj, hanem a barátaiddal menjetek el bicajozni, görkörizni, vagy csak tegyetek nagy sétákat, kiránduljatok.
Étkezésnél pedig a legfontosabb: reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, s vacsorázz úgy, mint egy koldus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!