Baj, ha enyhén túlsúlyos vagyok?
Figyelt kérdés
15/L vagyok. Mostmár nem fogyasztok gyorskajákat, mert elég sokat ettem belőlük, ezenkivül meg naponta tornászom. Elég sokat eszem azért most is, de nagy az étvágyam és sztem ez nem olyan vészes. Szerintetek ?2010. febr. 6. 08:17
1/1 anonim válasza:
Attól függ, mennyire vagy túlsúlyos. Ha az "átlagosnak" vélt 50kg-s lányokhoz hasonlítod magad, akkor lehet. Én akkor neveznék egy egyént túlsúlyosnak, ha már annyi zsír van a szervezetében ami hatással van a szervei működésére...De ha 80 kg alatt vagy (bár a magasságodat nem tudom), akkor nagyon hamar le fogod tudni adni, helyes táplálkozással. (ezalatt nem a salátát+csirkemellet értem, persze az is jó.) Edd nyugodtan anyukád főztjét, táplálkozz rendszeresen. Nagyon jó, hogy letértél a gyors kajákról! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!