Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Baj, ha enyhén túlsúlyos vagyok?

Baj, ha enyhén túlsúlyos vagyok?

Figyelt kérdés
15/L vagyok. Mostmár nem fogyasztok gyorskajákat, mert elég sokat ettem belőlük, ezenkivül meg naponta tornászom. Elég sokat eszem azért most is, de nagy az étvágyam és sztem ez nem olyan vészes. Szerintetek ?
2010. febr. 6. 08:17
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyire vagy túlsúlyos. Ha az "átlagosnak" vélt 50kg-s lányokhoz hasonlítod magad, akkor lehet. Én akkor neveznék egy egyént túlsúlyosnak, ha már annyi zsír van a szervezetében ami hatással van a szervei működésére...De ha 80 kg alatt vagy (bár a magasságodat nem tudom), akkor nagyon hamar le fogod tudni adni, helyes táplálkozással. (ezalatt nem a salátát+csirkemellet értem, persze az is jó.) Edd nyugodtan anyukád főztjét, táplálkozz rendszeresen. Nagyon jó, hogy letértél a gyors kajákról! Sok sikert! :)
2010. febr. 6. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!