Akik most itt olvasgattok, mennyire vagytok "dundik"? Minek neveznéd magad? Husi? Enyhén túlsúlyos? Kövér? Nagyon kövér?
Figyelt kérdés
Az is érdekel mennyit fogytatok, és milyen módszerrel!2009. aug. 9. 14:47
1/21 anonim válasza:
Husi:( És most akarok formálni a testemen:)
Amúgy az adataim jók lennének,csak sok a háj rajtam 160cm,53kg és 14/L.
2/21 anonim válasza:
Husi,de mégis csontos xD a hasamon pici has,de anyum szerint bőr xD a combom kicsit husi :( és csipőben erős vagyok :(
de néhol meg csontos vagyok :3
3/21 anonim válasza:
Attól függ hány kiló zsír van rajtad.
Pl. egy 160 centis nőnek az ideális súly:49-52 kiló. Ettól kezdve (ha nem izmos) már jönnek a hájacskák. Ha az illető 160 cm-hez már 60 kiló körüli, az dundi.
Ha 160 centihez 65-70 kiló az duci, és 70 kiló felett kövér.
4/21 anonim válasza:
Én pl. az előző voltam 161 cm vagyok és 51 kiló és szálkasítanom kellene, itt-ott van egy kis csibeháh, de tornával futással jó lesz .
5/21 anonim válasza:
Ebben nem értek egyet! 160 cm vagyok és 65 kiló,de nem látszik rajtam.
7/21 anonim válasza:
160 centi 65 kiló: írtam, ha valaki izmos, akkor nem ez a jellemző. Lehet, hogy erős a csontod és izmos vagy.
8/21 anonim válasza:
Egy izomgép xD vagyok xD csak egy átlagos női testem van XP
9/21 anonim válasza:
Husi vagyok :))
160/63kg csipobol fogyhatnek, amugy minden oke.
32/L
10/21 anonim válasza:
Nagyon kövér vagyok.
167/95
De nemrég még 167/107 voltam, úgyhogy haladok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!