Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek kövér vagyok,...

Szerintetek kövér vagyok, túlsúlyos vagy a határokat feszegetem?

Figyelt kérdés

13 éves múltam 160 cm vagyok és 58 kg. Igazából a combom az ami vastag, de a barátaim álladóan mondják hogy nincs velem semmi baj és a fiúk is állandóan dícsérnek. Viszont egyik nap találkoztam egy régi felnőtt ismerősömmel és elkezdi: Huhh, de meghíztál!...

Nagyon gáz?!

2011. márc. 20. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
9%
a BMI index szerint ez normál testsúly
2011. márc. 20. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Most vagy abban a korban, mikor nyúlsz és formálódsz, de ha téged valami zavar, akkor sportolj rendszeresebben és figyelj arra, hogy egészségesebb ételeket egyél.
2011. márc. 20. 12:01
 3/8 A kérdező kommentje:
hát sport: heti 6 órában táncolok. az jó?
2011. márc. 20. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem,de azért jobb lenne,hogyha letudnál fogyni olyan 55-re:)

Vagy az is jó,ha tudod magad itt tartani,de még fejlődésben vagy és nyúlni fogsz,na meg az sem mindegy,hogy rajtad,hogy oszlik el a felesleg.Én 158cm vagyok azt hiszem.v. 160 körül és 50-51 kg. 14/L

2011. márc. 20. 12:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
jaj nem a táncra írtam,hogy nem,hanem a kérdésedre h. nem vagy kövér.Nagyon jó,hogy táncolsz!Folytasd,mert ilyenkor tehetsz még fiatalon a testedért a legtöbbet.:)
2011. márc. 20. 12:06
 6/8 anonim ***** válasza:
www.testtomeg-index.b74.hu
2011. márc. 20. 12:07
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a véleményeket
2011. márc. 20. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:
13 évesen nem szabad fogyózni, mivel fejlődő szervezet vagy, csak extrém elhízás esetén(igazság szerint 21 éves korig nem szabadna). Esetleg megpróbálhatsz egészségesebb ételeket enni, csoki helyett gyümölcsöt meg ilyesmi.
2011. márc. 21. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!