1/9 anonim válasza:
Hány éves és hány kiló vagy most? L/F?
2/9 A kérdező kommentje:
lány,85,15éves
2015. jan. 2. 09:30
3/9 anonim válasza:
Egyél minél több gyülölcsöt és zöldséget, kerüld az édes és a zsíros ételeket. Mozogj sokat. Szerintem ne szedj semmilyen gyógyszert, és légy kitartó!
4/9 A kérdező kommentje:
és milyen gyakorlatokat végezzek ha nincs uszoda, sportpálya, semmi hely ahol futni edzeni lehet csak itthon?
2015. jan. 2. 15:57
5/9 anonim válasza:
Csinálhatsz ilyen "saját testsúlyos" edzést... Pl. a koreai fekvőtámasz ( fekvőtámasz, a lábadat magad alá húzod, felugrassz és homorítasz) nagyon hasznos, meg a hulahoppozás is. De a neten is utána nézhetsz ennek a témának, a youtube-on rengeteg ilyesmit találsz.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. jan. 2. 19:39
7/9 anonim válasza:
Ne akarj egy hónap alatt 10 kilókat fogyni. Sokkolni fogod a szervezeted a hirtelen fogyással, és ha kicsit is lazítasz, vissza fog jönni a plusz súly. Egyél rendesen, napi 5x, és tornázz heti 3-4 alkalommal aerob mozgásokat. Megkérdezhetem, hány centi magas vagy?
8/9 A kérdező kommentje:
178-180. már lement 4 kiló. nehezen.
2015. jan. 16. 16:41
9/9 abi667 válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=atsh59IUItU ez segíeni fog én 7,6 kilót adtam le ;) Sok kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!