Mi lehet az oka, hogy kissé nehezen emésztem a magas rosttartalmú ételeket?
Figyelt kérdés
Akárhányszor vmi magasabb rosttartalmú kaját eszek pl. sok zöldséget akkor felpuffadok, feszül a hasam, több a gáz.. de ha pl. fehér kenyeret, csokit, húst vagy krumplistésztához hasonló (magas szénhidrát, kevés rosttartalmú) kaját eszek egész nap akkor semmi ilyesmi..2014. dec. 10. 15:32
1/1 anonim válasza:
A növényi rostok hatékony emésztéséhez hiányzik vagy három gyomrod. De ha tegyük föl, sikerülne ezt a hiányt valahogy leküzdeni, a kérődzést te magad, és a környezeted is nehezen szoknátok meg. Áthidaló megoldásként Dipankrint lehet bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!