Melyek a magas rosttartalmú, ill. puffadást okozó élelmiszerek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 09:04
1/4 anonim válasza:
Ez egyénfügő is lehet, mert valakinél okoznak ilyen gondokat , valakinél nem. De általánosságban azt hiszem elmondható, hogy a hüvelyesek (bab, borsó, lencse...)sok embernek okoz puffadást. Viszont ezeket nem szabad kerülni, csak akkor fogyasztani, ha mondjuk nem színházba készülünk:) A bélrenyheség ellen nagyon jó, mert megmozgatja a beleket. Túlzott fogyasztás azért nem ajánlott.
Magas rostaltalmuk is van a hüvelyeseknek és még a gabonaféléknek. Alapvetően zöldségekben, gyümikben is vannak rostok.
2/4 anonim válasza:
azért mert rostos az nem feltétlenűl puffaszt
3/4 anonim válasza:
zöldség, gyümölcs mind rostos, főleg ha nyersen eszed őket.
4/4 anonim válasza:
mindennap egyél almát , répát, borsót stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!