Mi van az anorexia miatt kórházba került betegeknek adott 'hízlaló' turmixban?
Én bár nem vagyok anorexiás, nagyon sovány vagyok. 168 cm és jelenleg 44kiló (20éves lány).
Sajnos sehogy sem bírok hízni :s Alapvetően sokat stresszelek, ezért is fogytam le 10kilót.
Voltam már orvosnál, erre a részre nem kell kitérni.
Valahol olvastam, hogy aki anorexiás, és kórházba kerül ezzel, kap fél liter turmixot ami egy jó nagy adag kalória bomba. (500-1000kcal talan) Arra gondoltam, hogy én is kipróbálnám ezt. Még ha nem is híznék, de legalább lenne bennem valami tápanyag meg nem lennék állandóan éhes. Viszont a tömör kajákat nagyon nagy kínnal eszem, és ritkán.
valami recept tehát? mit érdemes belerakni h azért iható is legyen?
20/L
nutridrink
amúgy meg állj neki sportolni, az a stresszen és a testtömegeden is segít + sportboltokban lehet venni energiaszeletet, fehérjeport
fehérje, CH, zsír, vitaminok. Könnyen emészthető formában. Leggyakrabb a Nutricia Nutridreink-je és a nemtomki Fresubin-ja. 200-400 Kcal a kiszereléstől függően. Nem kell neked ilyen. Nem csak akkor lehet enni, ha éhes vagy. Gyerünk sportolni! Attól nő az étvágy. Persze így majd a sporttal elégette kalóriákat is evéssel kell pótolnod, de legalább iszom (is) jön fel, nem valami más!
Neten keress rá: tömegnövelő étrend és edzés.
Fresubin a neve, én is azt iszom. Gyógyszertárban vény nélkül kiadják, 400 Ft körül van egy doboz, de csak 4-es pakkban árulják, tehát 1600 Ft-tal számolj. Csak onkológiai betegeknek lehet felírni vényre, kedvezményesen, így nekünk teljes áron kell vennünk.
Egy anorexiás lány
Amit írtál utolsó, az a Nutridrink.
Állítólag a csokis nagyon rossz...
Bocsi, a 3.-nak szólt.
Egyesével is lehet kapni.
3 deci tej
1 deci habtejszín
2 banán
2 tojás
kakaópor/mogyorókrém
1 csomag vaniliacukor
ez kb hány kalória lenne? még rakjak bele valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!