Hogy tudnék hízni?
Jelenleg 16 éves 163cm vagyok és 45kg. Nyáron elkezdtem fogyókúrázni (kevesebbet ettem és futottam naponta 5km-t) és lement rólam 6-7kg ami menstruáció kimaradást eredményezett nálam (már fél éve nem menstruálok). Sok orvosnál jártam szerencsére nincs semmiféle szervi betegségem. Csak nincs elég zsírja a testemnek hogy elő tudja idézni a menstruációt, konkréten 13,6% zsír és 66,7 % izom van rajtam. Most azt a feladatot kaptam hogy híznom kell és viszont itt jön a probléma hogy enyhén anorexiás lettem ez azt jelenti hogy félek az elhízástól és bűntudatom van ha sokat eszek, de nincs önkép zavarom mert nekem tetszik ahogy most kinézek és nem is vagyok buliémiás.
Örülnék ha valaki segítséget tudna nyújtani az evés utáni bűntudat leküzdésében és abban hogy hízzak de egészségesen úgy hogy izmosabb legyek inkább és ne dagadt.
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
(Hasonló cipőben járt lányok sikertörténeteit szívesen fogadnám, talán egy kis erőt tudnék meríteni belőlük) :)
Nem anorexiás vagy ha bűntudatod van, hanem bulémiás. :P
Egy kis zsírtól nem leszel dagadt. Egyél zsírosabb kajákat, persze ésszel, és eddz ugyanúgy tovább, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!