Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen gyógyszerek léteznek,...

Milyen gyógyszerek léteznek, amelyektől hízni lehet?

Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 20:34
1 2
 1/14 Sowilo ***** válasza:
Egészségtelen életmód. Vény nélkül kapható.
2014. nov. 8. 14:36
 2/14 anonim ***** válasza:

A másik lehetőség meg az egészséges táplálkozás. :) Változatos, kiegyensúlyozott, tápanyagban gazdag étkezés, napi kb 5 alkalmommal (ebből 3 főétkezés). Ha túl sovány vagy, hízni fogsz tőle.

Amúgy a B vitamint sokan azért nem szedik, mert étvágynövelőnek tartják. Én ezt személyesen nem tapasztaltam, de talán neked is bejön.

2014. nov. 10. 21:01
 3/14 Sowilo ***** válasza:

A hízás alatt a zsír felszedését szokták érteni, azt pedig a valóban egészséges étrenddel nemigen lehet elérni.

Ha viszont az egészséges étrendet sporttal egészítjük ki(nem állóképességi, hanem erősporttal), akkor izmosodás révén javulni fog a testkompozíció.

De gondolj bele: sovány alkatra ráhízni... fúj.

2014. nov. 10. 22:56
 4/14 anonim válasza:

szinte az összes fogamzásgátló tabletta hizlal és mellette ha szexelsz és beléd engedik az anyagot az is hizlal

ez tapasztalat

meg a rendszetes nemi élet is hizlal

na hajrá

2014. nov. 12. 06:35
 5/14 anonim ***** válasza:
Csécsi szalonna kenyérrel :)
2014. nov. 12. 18:14
 6/14 Sowilo ***** válasza:

# 4

Ezek közül csak a tabletta hízlal, az anyag nem. Csak gondoltam szólok.

Ui: hölgyek, nem kell félni, nem hizlal. Tessék nyugodtan lenyelni.

2014. nov. 12. 19:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem, amikor durván anorexiás volt, és majdnem meghaltam, antipszichotikumot írtak fel a kórházban (pszichotikus állapotban voltam, de emellett az étvágynövelő mellékhatása miatt IS direkt ezt kaptam). Ez (olanzapine) nagyon növeli az étvágyat, a szénhidrát utáni sóvárgást, nem találkoztam még olyan emberrel, aki ne hízott volna tőle. A falat kapartam konkrétan kínomban már vacsora előtt mindig a kórházban.:D Persze, nem ajánlom, meg nem is írják csakúgy fel...inkább B vitamin.
2014. nov. 18. 21:41
 8/14 anonim ***** válasza:
A Peritol garantáltan hizlal.
2015. jan. 2. 21:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Tokaszalonna.Reggel,délben,este és még éjjel is.
2015. jan. 3. 01:43
 10/14 A kérdező kommentje:
Peritol sajnos vényköteles.. :(
2015. jan. 3. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!