Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fogamzásgátlók a mai gyógyszerek között is, amelyektől nőhet a mell, akár anélkül is hogy máshová híznánk tőlük?
Szerintem ez nem fogamzásgátló,hanem ember kérdése.
Mert nekem semmi más mellékhatás nem volt szinte,csak a mellnövekedés.Két hónapja szedem,így nem tudom mennyit nőtt,és mennyit fog még,de folyamatosan meszül.Viszont biztosan nőtt,én is érzem,a barátom is mindig mondja :)
Amúgyse voltam hízékony alkat,annyit eszek,amennyit érzek,nem figyelek rá,de most se szedtem fel semmit szerencsére.kopkopkop.Nekem is jobb volt az étvágyam az elején,többet ettem,de ez már elmúlt,úgy eszek,mint régen.Alkati kérdés szerintemki hogy reagál.De akkor mi a mázlistábbak közé tartozunk :)
a yadine tipikusan ilyen gyógyszer, hogy vékony maradsz tőle, de a melleidet megdobja. Amikor anno felirattattam orvosommal a tablettát, direkt mondtam, hogy olyan fajtát szeretnék, amitől a mell is nő kicsit, ő ezért ajánlotta a yadine-t. Nem okoz túlzott mellfeszülést, mégis nő a cici. Én öt levéllel szedtem, de már az első levél után érezhető volt a hatás...
Más kérdés, hogy én a yadinet senkinek se szoktam jó szivvel ajánlani, mivel rajtam elég durva mellékhatások kijöttek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!