Egy súlyos pszichés betegség, ami halálhoz is vezethet, sohasem lehet menő. Mert betegség.
A többi csak "kamurexia..."
Nem, egyaltalan nem meno. Ez egy komoly betegseg es eleg szomoru, hogy sokan tudatlansagukban dobaloznak ezzel a szoval es ugy anorexiasoznak le sovany embereket, hogy semmi alapja. Az anorexia ugyanis nem a sovanysag szinonimaja. Azt okozhatja pajzsmirigygondoktol kezdve ezer es egy dolog. Eleg undorito egyes emberektol egy ilyen betegseggel dobalozni rosszindulatbol, csak mert meglatnak egy sovany embert.
Aki pedig p...skodik azzal hogy kover es fogyni akar, az altalaban kozel sincs az anorexiashoz, de egy ertelmes ember ezt leveszi egybol.
Én is anorexiás vagyok - nem tudok enni. Fáj a gyomrom, stb., meg pajzsmirigy túlműködésem van, ezért hiába eszek, alig hízok.
Az anorexia nervosa pedig súlyos, életveszélyes mentális betegség (az is volt, és majdnem belehaltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!