Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyit eszek az atlaghoz...

Mennyit eszek az atlaghoz kepest? Tpbbi lent

Figyelt kérdés

:(anorexias vagyok es gyogyulni akarok de vagy annyit eszek mint ma vagy semmit, vagy nagyon bekaalok:(

Delelott 2 alma

Delutan egy kozepes adag csirkemellporkolt szaftja melle egy savanyusagos talnyi mexikoi zoldsegkoret +egykave 2 dl tejjel

Ma 1 es fel orat setaltam-futottam a kutyammal.

A sujomat nem tudom pontosan de 55 korul lehet a 172 cm-hez( most

hiztam a nyar ota 46-47-rol indulva...) mindenhova ahova tehetem biciglivel jarok.Voltam mar 58Kg is de azt nagyon utaltam...most egy ket hete kezdtem igy fogyni.16/l

2014. okt. 27. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
A közepes adag, meg tálnyi az nem mennyiség...így senki se fogja tudni, hogy te mennyit eszel.
2014. okt. 27. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez nekem egy kisebb étkezés, éhes maradnék. 163/69, 38N

(Azzal együtt, hogy én sem tudom, mennyi egy közepes adag csirkemellpörkölt... De kicsi, az biztos. Vagy csak a szaftot etted? Mert az sem világos...)

2014. okt. 27. 18:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak a szaftot ette egy szelet csirkemell volt hozza
2014. okt. 27. 18:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért csak a szaftot etted? :D

Elég buta dolgokat csinálsz... Még ha azért ennél így, hogy megspórold a kalóriákat. De te meg pint a szaftot zabálod?

Tudom mit érzel. Én is keresztül mentem rajta. Ha nem eszel, tudod , hogy gyógyulnod kell, de amikor evéshez kerülsz, akkor úgy érzed, hogy jó amit csinálsz és teljesen rendben van. A szüleiddel mi a helyzet? Nem segítenek? Én megkértem a szüleimet, hogy figyeljék az étkezésemet. Ne hagyják, hogy én csináljak magamnak kaját, rakják elém és nézzék vagy erőltessék belém. Nekem az dobta fel végül ezt a betegséget, hogy apa írt nekem egy üzenetet valamelyik nap, hogy ő már nem bírja nézni ahogy tönkre teszem magamat és nem akarja látni, ahogy előtte halok meg és nagyon szeret, szeretné ha meg tudnék benne bízni. Ekkor elsírtam magam és elővettem a kaját, megettem 3!! nagy szelet kenyeret , kolbásszal, kacsazsírral és megittam fél liter kakaót. És akkor nem volt bűntudatom. És olyan jól esett. Mintha egy pillanatra levették volna rólam ezt a lelki terhet. Bárcsak minden étkezés előtt kaphattam volna egy ilyen üzenetet azt kívántam. Mert utána még sokszor nehéz volt, de volt miért csinálnom. A szüleimért! Legalább ha magamért csinálni nem elég motiváció, a szüleimért akik sírva kiabáltak velem, hogy nem akarják nézni ahogy előttük halok meg, ő értük már megéri.

Egyébként meg nem vagy sovány. 172 cm 55 kg-hoz nem sovány. 172 cm -hez még a 67 kg se lenne sok. Szóval én nem tudok neked innen segíteni, de hidd el én is anorexiás voltam, és én tényleg meg akartam gyógyulni és ezért elkövettem mindent. Szerintem te valahol érzed, hogy meg kéne gyógyulni, de még nem akarsz igazán változni. Először döntsd el magadban, ha ez segít keress fel egy orvost, beszélj a szüleiddel, csak a lényeg, hogy ne csak a te dolgod legyen. Úgy nem fog menni, ha meg tartod ezt a betegséget magadnak. Muszáj másoknak is tudnia róla.

2014. okt. 30. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!