Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 16/L 164 cm és 57 kg ez...

16/L 164 cm és 57 kg ez nagyon sok?

Figyelt kérdés

sírni tudnék ha belenézek a tükörbe..nagyon kövérnek de főleg aránytalannak látom magam...

a fő probléma igazából a combjaimmal van 10 éve lovaglok 5 éve táncolok fél éve pedig rendszeresen futok de a combom borzasztóan néz ki..

nagyon rövid lábaim vannak és nagyon látszik rajta hogy hájas.

Valaki tudna tanácsot adni hogyan formálhatnám a combom (tudom hogy nincs helyi fogyás)

Köszönöm:))

2014. dec. 2. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendbe van, én szeretem a husis lányok! 57kg egyáltalán nem sok!
2014. dec. 2. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem sok, de attól még nézhetsz ki szarul. Ha zavar kezddj el testépíteni, nem leszel tőle hú de izmos, sőt ha szálkásítassz, akkor még kevesebb is lesz a hájad.
2014. dec. 2. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem sok dehogy sok. Hat combodat akarod mint elol oldalt vagy hattul? Amugy tudom h nem lesz de kepet :D
2014. dec. 2. 19:40
 4/8 anonim válasza:
Ha nincs rajtad semmi izom akkor 3-4 kg-ot lefogyhatnál. Ha izmod is van akkor teljesen jó a súlyod. De feltételezem ennyi idősen inkább az első verzió áll fenn. Szóval kicsit figyelj oda a kajára. Nekem is ez a gondom, hogy rövidek a lábaim és onnan fogyok legutoljára. Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni. Csak annyit tudsz tenni a hogy az adottságaidból kihozod a legtöbbet. A többit meg elfogadod. Én erősítő edzést végzek a lábamra (súllyal guggolás,kitörések stb) és kardiózom is mellette. Teljesen átformálódott a lábam 2 év alatt és bár rövidek de szép a formájuk és mindenki dicséri. Persze a testem többi részére is edzek. Én izommal együtt vagyok 56 kg és 165 cm. Semmi felesleg nincs rajtam, feszes vagyok. Ezt azért írtam, hogy ehhez viszonyíthatsz. Viszont azt nem tudom hogy 16 évesen mennyire szabad súlyokkal edzeni. Erről kérdezz meg valakit. Ha szabad akkor pedig irány a konditerem.
2014. dec. 2. 20:08
 5/8 Sowilo ***** válasza:

Valószínűleg van valami izomféle is az egyébként valószínűleg nem nagy zsírréteg alatt, ezért látszik nagynak a combod. Ez általában csak női szemmel csúnya.

"formálni" nem tudod. Olyat tudsz, hogy:

- fogyás. Ekkor az egész testedről megy le a zsír, a genetikád dönti el, hogy honnan milyen gyorsan.

- izomtömeg növelés: gondolom nem kell magyarázni.

Ennyi, mást nem tudsz, ez a két lehetőség van. "Formásító edzés" nem létezik.

2014. dec. 2. 20:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Koromhoz és a többi lányhoz képest elég sok izom van rajtam.A hasamon nem vészes a háj ott már kezd látszani az izom de a combom az nagyon csúnya:(
2014. dec. 2. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:

A testtömegindexed (BMI a rövidítése) 21,19 ami tökéletes, inkább a normális testsúly alsóbb határán van (a BMI 20-25 között normális).

Azt jelenti, hogy egyáltalán nem vagy kövér. Ha - ahogy leírtad - rendszeresen sportolsz, akkor nagy valószínűséggel nem nagyon fogsz fogyni, mert a sport az izomzatot fejleszti, ami fajlagosan nagyobb tömegű, mint a háj.

A combjaid miatt szerintem ne aggódj, valószínűleg ez alkati kérdés, hogy ilyenek. Nőknek, főleg a kamaszodás utáni nemi hormonális változésok során általában a combjára és a fenekére rakódik le valamennyi zsír. Ez egyáltalán nem baj, minden egészséges és normális nő így van vele, maximum a fotoshoppolt modelleknek csinálnak extra vékony combokat a perverz bxzi divatlapszerkesztők.

2014. dec. 9. 12:35
 8/8 Sowilo ***** válasza:

# 7

A BMI nem releváns. Magasságból és testtömegből semmit nem lehet megállapítani, ehhez még rengeteg adatra lenne szükség. 160 centivel és 60 kilóval simán lehet egy ember vékony, vastag, és izmos is, egészséges, és egészségtelen is. Az számít, hogy az adott súly miből tevődik össze, azt pedig neten keresztül nem tudjuk neki megállapítani.

Ennek ellenére én is kétlem hogy bármi baj lenne a kérdezővel, ez a komment a BMI-ről szólt.

2014. dec. 9. 15:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!