Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha arzén van a vízben mit...

Ha arzén van a vízben mit okozhat?

Figyelt kérdés

Tud vki tapasztalatot írni milyen hatása van rövid/hosszútávon? Az ételekben is bennemarad mert forralás nem segít. Ugyanígy tea, káve, leves...stb.

Tudomásomra jutott hogy nagyszülőknél arzénes a víz, nem is kicsit, a megengedettnél több. A gyerekek többször hánytak már ott, nekem a hasam/gyomrom szokott fájni. Eddig az ételre gyanakodtam de most nagyon utánaolvastam. Ők nem ivóvizet isznak hanem ásványvizet mégis az unokáknak többször sima vizet adtak pedig kértem hogy ne. Jellemzően néha hánynak amit nem tudunk mihez kötni vagyis eddig nem tudtam mihez kötni. Nem vírus mert mi felnőttek olyankor sosem hányunk. Mist legutobb a legkisebb hányt csak és tudom hogy ő ivott a vízből

ma 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Főleg az emésztőrendszert, csontvelőt, idegrendszert károsítja. Okozhat hasmenést, hányást, ezek akár véresek is lehetnek, fájdalmakat, gyengeséget, fáradtságot, nyelőcsőfájdalmat.
ma 14:35
 2/3 A kérdező kommentje:
De az nem arzénmérgezéstől? Kis mennyiségtől is lehet ilyen tünet?
ma 15:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Kis mennyiségben roborál.
ma 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!