Hogyan egyek egészségesen?
Az a helyzet, hogy egy hónapja úgy döntöttem, egészséges életmódot fogok folytatni. Elkezdtem többet sportolni, több zöldséget/gyümölcsöt enni. Az édesség mennyisége a fogadalmam óta néhány szelet sütiben és néhány kocka csokiban merült ki. Sajnos nagyon meggyűlik a bajom az édességekkel, mert egy hónapja még általában minimum hetente háromszor vettem csokit, chipset, gumicukrot vagy éppen mindet egyszerre. Egy hónapja viszont széles ívben elkerülöm a boltokat, nehogy kísértésbe essem, és eddig sikerült is. Csak hogy senki ne értsen félre, nem fogyni akarok, hanem egyszerűen csak egészségesen étkezni. Azt szeretném tudni, hogy mennyi édesség fér ebbe bele, és hogy mivel pótoljam az édességet (aszalt gyümölcsöt ne mondjatok, rá sem bírok nézni). Amióta nem eszek édességet, egészségesebbnek érzem magam, de nagyon kevés energiám van!
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat!
14/L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!