Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A zacskos tészta gyártása...

A zacskos tészta gyártása során használnak élesztőt?

Figyelt kérdés

Házilag szeretnék kisérletezni tésztakészítéssel és érdekelne, hogy az ipari mennyiségben gyártott tészta (pl GYermelyi fodros nagykocka) gyártása során használnak élesztőt?


Köszi.


2014. okt. 30. 19:36
 1/3 A kérdező kommentje:

Majd elfelejtettem háztartási keksz lenne a desszert sütemény formájában. Én azt is házilag szeretném elkészíteni, ugyan az lenne a kérdés:


A háztartási keksz vajon tartalmaz élesztőt? Természetesen az alap kekszekre gondolok pl. Detki háztartási keksz csak, hogy legyen összehasonlítási alapom. Köszi.

2014. okt. 30. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Dehogy használnak, az csak lisztből, vízből és jó esetben tojásból áll. A kekszek összetételét pedig meg tudod nézni a csomagoláson, ezekre sem jellemző az élesztő, szódabikarbónát és/vagy szalalkálit szoktak hozzájuk használni.
2014. okt. 30. 22:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tésztában majdnem biztos voltam, de a keksz csomagolásán nem találtam és gondoltam mivel mégis csak sütik hátha....
2014. okt. 31. 09:01

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!