Ha egy nap csak egyszer eszek főt ételt, le fogyok?
Figyelt kérdés
Mindennap fútok , és hasra edzek , és csak egy nap egyszer szoktam enni főt ételt , így le lehet fogyni?2014. okt. 29. 13:33
1/5 anonim válasza:
nem az éhezéssel fogsz fogyni, hanem a normális táplálkozással. éhezéssel többet veszítesz az izmaidból mint a zsírból
2/5 anonim válasza:
Így ez egymás mellett sem jelent semmit. Mindegy mire edzel, nem tudom mennyit futsz (a sokat sem mond semmit), nem tudom mennyit eszel, milyen a testalkatod, milyen az anyagcseréd, milyen minőségű, mennyiségű a főtt, meg a nem főtt étel. Nem soroltam fel minden összetevőt, ami alapján pontosan meg lehetne mondani.
3/5 anonim válasza:
Az azért nem semmi, hogy neked már az is koplalásnak számít, ha egy nap, csak egyszer eszel főtt ételt...
4/5 A kérdező kommentje:
asztmás vagyok , és 4-5 utcát futok le , 100 kg vagyok , és 187 cm :) és a főt ételt kenyér nélkül eszem , meg mellé sok zöldséget és gyümölcsöt , és sok vizet iszom hogy ne legyek éhes.
2014. okt. 29. 13:52
5/5 Sowilo válasza:
A testsúlyod és a magasságod mellé írd le kérlek az intelligencia hányadosodat, mivel szeretnénk tudni, nem vagy-e annyira idióta, hogy válaszolni is felesleges legyen neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!