Így van utolsó. Nekem is sorban adták fel a szerveim, először renális ödémám volt, akkorák voltak a lábfejeim, mintha nem is hozzám tartoztak volna (plusz a tüdőm, és a szemem alatt is ödémásodott). Aztán a szívem mondta be az unalmast, de akkor már kórházban voltam (a vesém miatt), és újraélesztettek.
Tényleg veszélyes "játék" ez...
7-es voltam.
Tudom engem is vittek mar mentovel emiatt. Tudom mi zajlik, de em kell rogton megremiszteni az embereketet.. .Es nyilvan fontos a stabilizalas de ha a lelek nem gyogyul akkor a test sem fog es igen akkor nem biztos hog megeri a beteg.
Latom okos vagy es tanulszaz egyetemen de a tudas onmagaban nem eleg.. Ehhez azer kell fejlet erzelmi inteligencia szint is. Latom hogy nm erted es hulyeknek tartod azokt akik ezt teszii magukkal, de mondom hogy nem azert mert ez olyan baromi szuper. Orulok hogy nem kellett sosem ezzel harcolnod es maradjon is igy!
ha már a harmincadik tüdőrákossal vagy veszélyeztetettel (kismamák is) beszéljük, hogy le kéne szokni és úgy tűnik sikerült meggyőzni, de negyed óra múlva már a kórházi erkélyen dohányzik, akkor egy idő után rájöhetünk, hogy már minden tanácsot hallottak. sajnos nem lehetünk a betegek helyében
annyit tehetünk, hogy kezeljük, és ha egy hónap múlva újra behozzák akkor is
egyébként hamar beleőrül az ember...
(először is elnézést a hibákért, telefonról nem látom át, amit küldök)
Igazad van. Fogalmam sincs mit lehet ezzel kezdeni. Egyáltalán nem tudom, hogy lehet segíteni vagy hogy mitől fordul vissza a gondolkozás. Csak azt tudom, hogy amikor velem kemények voltak csak visszarántott, de amikor láttam, hogy te jó ég mennyien szeretnek, akkor észhez tértem és tudtam, hogy nem tehetem meg ezt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!