Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Anorexiához el kell érni a...

Anorexiához el kell érni a 14-15BMI százalékot?

Figyelt kérdés

2014. okt. 26. 15:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Így van utolsó. Nekem is sorban adták fel a szerveim, először renális ödémám volt, akkorák voltak a lábfejeim, mintha nem is hozzám tartoztak volna (plusz a tüdőm, és a szemem alatt is ödémásodott). Aztán a szívem mondta be az unalmast, de akkor már kórházban voltam (a vesém miatt), és újraélesztettek.

Tényleg veszélyes "játék" ez...

7-es voltam.

2014. okt. 29. 13:11
 22/26 anonim ***** válasza:

Tudom engem is vittek mar mentovel emiatt. Tudom mi zajlik, de em kell rogton megremiszteni az embereketet.. .Es nyilvan fontos a stabilizalas de ha a lelek nem gyogyul akkor a test sem fog es igen akkor nem biztos hog megeri a beteg.

Latom okos vagy es tanulszaz egyetemen de a tudas onmagaban nem eleg.. Ehhez azer kell fejlet erzelmi inteligencia szint is. Latom hogy nm erted es hulyeknek tartod azokt akik ezt teszii magukkal, de mondom hogy nem azert mert ez olyan baromi szuper. Orulok hogy nem kellett sosem ezzel harcolnod es maradjon is igy!

2014. okt. 29. 13:15
 23/26 anonim ***** válasza:

ha már a harmincadik tüdőrákossal vagy veszélyeztetettel (kismamák is) beszéljük, hogy le kéne szokni és úgy tűnik sikerült meggyőzni, de negyed óra múlva már a kórházi erkélyen dohányzik, akkor egy idő után rájöhetünk, hogy már minden tanácsot hallottak. sajnos nem lehetünk a betegek helyében

annyit tehetünk, hogy kezeljük, és ha egy hónap múlva újra behozzák akkor is

egyébként hamar beleőrül az ember...

2014. okt. 29. 14:05
 24/26 anonim ***** válasza:

(először is elnézést a hibákért, telefonról nem látom át, amit küldök)

Igazad van. Fogalmam sincs mit lehet ezzel kezdeni. Egyáltalán nem tudom, hogy lehet segíteni vagy hogy mitől fordul vissza a gondolkozás. Csak azt tudom, hogy amikor velem kemények voltak csak visszarántott, de amikor láttam, hogy te jó ég mennyien szeretnek, akkor észhez tértem és tudtam, hogy nem tehetem meg ezt velük.

2014. okt. 29. 17:32
 25/26 Cattyfaye válasza:
Nem minden anorexiás vékony. Mert nem mindig látszik meg az alakjukon - csak ha hosszabb idő telik el - de az arcukon nagyon. Kialakul egy rossz önértékelés, ami miatt elindul ez az egész. Valaki csak le szeretne fogyni, valaki kövérnek látja magát, valaki pedig meg akar halni. Az utóbbi kettő gyakran társul. Ők nem tudják, hogy mennyien szeretik őket és meg akarnak feleni mindenkinek. Különcnek érzik magukat, magányosnak, elhagyatottnak, szerethetetlennek, csúnyának. Próbálnak mosolyogni, de belül összeroppannak. Leginkább a diákokat érinti (szerintem), mert befolyásolhatók és sokan gyengék (érzelmileg). Belülről ölik meg magukat, a szervek nem tudnak mihez jutni, így előbb utóbb leállnak. Sajnos az ilyen emberek túl későn veszik észre, hogy mit veszíthettek volna, vagy mit veszítettek el.
2014. nov. 22. 18:20
 26/26 anonim ***** válasza:
Nincs szo semmifele BMI-röl. Anorexia eseten fejben vannak problemak, a lefogyas a problemak következmenye.
2017. ápr. 27. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!