Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egészségesen étkeztem-e tegnap?

Egészségesen étkeztem-e tegnap?

Figyelt kérdés

nem igazán vagyok a témában, csak szeretném tudni, mennyire járok jó úton, illetve mások fontos szempont, hogy a naponta ételre szánt költség átlagosan ne haladja meg az 1000-1300 forintot.

Tegnap: reggeli: tej+gyümölcsdarabos müzli

tízórai: 2 db körte és 1 db narancs

ebéd: 7 db banán + 2 db alma, és rizs önmagában

uzsonna: 2 egyszerű szendvics (vaj+paprika, pulykamell szalámi+sajt)

vacsora: müzli

előre is köszönöm a véleményeket, esetleges tanácsokat!

2014. okt. 17. 18:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) akkor a gyümis étrendem mostantól csirkemellekkel lesz tele :D tegnap vettem egy kis halat, nem is tudtam hogy mennyire szeretem :)a hal meg állítólag van annyira jó mint a csirke :) gyerekként azt pumpálták belém, hogy egyél sok gyümölcsöt + zöldséget és akkor minden rendben lesz.. De tényleg mostanában mindenki a csirkemellről beszél :D köszi a válaszokat, kedvesek vagytok:) Esetleg valaki azt megtudná mondani, hogy a csirkemellet mennyi ideig kell kb. sütni? nekem mondhatjátok, hogy 'addig amíg X szinű nem lesz' :D de gázon, mennyi ideig kell?:) előre is ksözi!
2014. okt. 21. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!