Hogyan tudnék hízni egészségesen?
Hát pedig pont azt csináltad, amit ajánlani szoktak.
Sport és sok fehérje, meg szénhidrát.
Mennyi kalóriát viszel be? (kb)
Szia! Leírom az én rövid történetem! 18 éves korom óta nem tudtam elérni a kívánt súlyom. Most 33 éves vagyok. Étvágyammal sincs minden rendben, ha csak akkor ennék mikor éhes vagyok, elfogynék! Ami a lényeg, és nekem segített. A szilárd ételből nem tudok annyit enni amennyit kell, de meginni bármit és bármennyit megtudok.
Ami segített az ez:
ez egy havi adag, szerintem kifizethető! Vettem még mellé szőlőcukrot (egészséges, és hízlal és olcsó). Reggel és este iszok 4 adagolókanál palupát és 1 kanál szőlőcukrot 3dl tejben! Reggeli után rögtön ha nem tudsz reggelizni, akkor is egyél legalább pár falatot, és rá ezt! Ez beindítja a gyomrom reggel annyira,hogy egész nap jobban eszek! Vacsorázok, és lefekvés elött ismét egy turmix! 100% hogy hízol majd! Szánj rá 2 hónapot, és meglátod minimum 3-4 kiló meglesz! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!