A dagadt embereknek nincsenek emésztési gondjai? Ha vannak akkor, hogy bírják elviselni, vagy nem olyan nagymértékű?
Figyelt kérdés
Ha én nagyon telizabálom magam, miveln annyira ízlik az étel tuti, hogy 5-6 óráig nem érzem éhesnek magam..
ha meg ráeszek erre az állapotra, egyre csak rosszabbodik, diszkomfortérzet..ez miért van, aki kövér, hogy bírja elviselni, vagy nekik minden szervük 100%-san működik, kivéve dagadást?
2014. okt. 7. 23:39
1/3 anonim válasza:
A súlyfelesleg nagyon sokféle egészségi kockázatot jelent. Egyik szervük sem működik tökéletesen, az egész szervezetet tönkreteszi hosszabb távon.
2/3 anonim válasza:
Amit leírtál, az természetes, én is így vagyok vele. Nem is zabálom tele magam sose (1-2 alkalmat kivéve, amikor nagyon rá vagyok kattanva valamire, gyermekkoromban volt pár érdekes eset, amikor megettem 3-4 fazék paradicsomos káposztát :D az már nekem is sok volt).
Attól még lehet hízni, hogy nem eszed érezhetően túl magad... S lehet nem fogyni, ha olyan keveset eszel, amennyit csak bírsz, de nem bírod a kínzó éhséget, így azt mindig csillapítod.
3/3 anonim válasza:
Előző voltam. Kis önkiigazítás: annyiban vagyok más, hogy 5-6 óráig a rendes (kellemes, de azért alapos) jóllakás tart, ha tényleg rengeteget eszem, akkor sokkal több idő is kimaradhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!