Két éves kisfiam szorulással küzd pár hete. Mit tudtok ellene? Nem szeretném gyógyszerezni, ha van más megoldás.
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 13:19
1/4 anonim válasza:
Először mindenképp étellel/itallal próbálkozz, gyógyszert csak végső soron használj.
Rostos üdítő, barack, szőlő, kakaó...
2/4 anonim válasza:
nem tudom 2 éves korban lehet e aszalt fügét adni egy gyereknek,de ha igen,akkor mindenképp próbáljátok ki! csodákra képes.
3/4 anonim válasza:
a kakaót inkább ne, az szorulás csinál.
rostoslé helyett igazi gyümölcs, nyersen, akár turmixolva.
aszalt füge teljesen jó, vagy más aszalt gyümölcs, lehetőleg nem cukrozott, pld mazsola.
a lényeg: sok rost: kevés gabona, az is inkább zabpehely, kevés hús, kevés tejtermék, inkább zöldség, gyümölcs, kókuszreszelék. olajos mag lisztje (pld napraforgó, mandula, gesztenye) kevés vízzel elkeverve, esetleg mézzel, olajjal, joghurt állagúra.
4/4 anonim válasza:
a kakaó szorulást? :o Érdekes, nekem mindig hasmenésem volt tőle... Lehet, hogy egyéni dolog ez is.
Nekem pl. azt mondták, az alma is segíti az emésztést - engem meg pont az fog meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!