Prada0106 kérdése:
Lb 1 hete fáj a gyomrom kevés kaja után is. Máskor rengeteget megtudtam enni. De most egy szendvicset sem. Telitetség érzetem van és mintha kipukkadnék. Vvalaki valami megoldás?
Figyelt kérdés
Kb.1 hete kezdődött az, hogy eszek és a gyomromban nyomó fájdalmat érzek (nem kibírhatatlan de eléggé rossz). Nem is figyeltem rá annyira, hisz nagyon jó étvágyu gyerek vagyok de most pár napja ha 1 szendvicset vagy 2 villa kaját eszek is ugyan az a telítetség érzet és fájás van. Mintha degeszre ettem volna magam és szét akarnék pukkadni. Esetleg valaki valami ötlet?2014. ápr. 25. 21:26
1/2 anonim válasza:
Legalább a nemedet, és a korodat megírhattad volna. Ebből több mindenre lehet következtetni. Az előzményekről már nem is beszélve...
2/2 A kérdező kommentje:
19 éves férfi vagyok. 178 cm magas 70 kg. sose volt ilyen vagy hasonló problémám vagy beteségem
2014. ápr. 26. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!