Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon gáz ha suliba megeszek...

Nagyon gáz ha suliba megeszek 2 szendvicset?

Figyelt kérdés
15/L napi 7 órám van ( 1 tesi ) eddig csak egy szendvicset ettem de az utolsó órán már el tudnék ájulni..barátaim simán meg esznek 2 - 3 szenyát egy délelött :S eddig plusszba max gyümölcsöt vittem de attól csak éhesebb lettem.
2013. nov. 19. 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz?
2013. nov. 19. 17:49
 2/11 anonim ***** válasza:

én vagy 5 szenyát ettem meg :D semmi gáz nincs benne.ne éheztesd magad

18/l

2013. nov. 19. 17:53
 3/11 anonim válasza:

szendvics és szendvics közt is van különbség

ha az a szendó teljes kiörlésű kenyérből készült, vaj vagy más zsiradék nélkül, sovány sajttal vagy sovány pulykamellsonkával, sok zöldséggel teljesen más kategória, mint egy sima, fehérlisztes zsemle, vastagon megkenve vajjal, zsíros sajttal vagy kolbásszal

2013. nov. 19. 17:57
 4/11 anonim ***** válasza:

fúúú, legközelebb ne is menj iskolába :D

én is mindig 2 szendvicset vittem. volt amikor kevés volt, és majd éhen döglöttem, máskor meg délutánonként mindig a kutyánál landolt.

nah mindegy, amúgy egyáltalán nem gáz, sőt, ha dietetikus lennék azt mondanám hogy kevés is. persze nem mindegy hogy mit eszel. gondolom almát szoktál vinni, mert a benne található savak marják a gyomrot, amitől csak éhesebbnek érzed magad, ezért nem jó választás ilyen esetben. vigyél inkább banánt, vagy körtét, barackot...mondjuk azt ne nagyon, mert ilyenkor csak import gyümölcsök vannak, amik semmit se érnek. a legjobb ha viszel a 2 szenya mellé puffasztott rizst. 3-4 db már biztos elveszi az éhségedet, és alig van benne kalória. eheted akár almával is, úgy még jobb

2013. nov. 19. 21:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Én is szendvicseket ettem kölyökkoromban.

Ma már eszembe nem jutna sima kenyeres kaját adni gyereknek.. igen, gáz. Igazi ételt kellene enned. Nem egy kis gyümölcsöt, hanem húst, zsírt, zöldségeket.

2013. nov. 20. 07:59
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) amúgy a kenyeret itthon sütjük szóval nem ilyen bolti izék... amit anyum csinál abba megbízók
2013. nov. 20. 14:33
 7/11 A kérdező kommentje:
*megbízok
2013. nov. 20. 14:34
 8/11 anonim ***** válasza:
A búza az búza. Te nem vagy búzaevő, bárki is szedi, darálja, süti.. ez van sajna.
2013. nov. 20. 20:57
 9/11 A kérdező kommentje:
jó de nem vagyok paleós vagy ilyesmi.. nem is akarok az lenni. már így is beleőrültem ebbe az egészséges életmódba
2013. nov. 23. 12:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez semmin nem változtat. Hogy Te mit gondolsz, mi vagy vagy mi nem vagy.. az egészségeden nem változtat.

Tégy ahogy jónak látod, de azért legyél óvatos és megfontolt.

2013. nov. 23. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!