Nagyon gáz ha suliba megeszek 2 szendvicset?
én vagy 5 szenyát ettem meg :D semmi gáz nincs benne.ne éheztesd magad
18/l
szendvics és szendvics közt is van különbség
ha az a szendó teljes kiörlésű kenyérből készült, vaj vagy más zsiradék nélkül, sovány sajttal vagy sovány pulykamellsonkával, sok zöldséggel teljesen más kategória, mint egy sima, fehérlisztes zsemle, vastagon megkenve vajjal, zsíros sajttal vagy kolbásszal
fúúú, legközelebb ne is menj iskolába :D
én is mindig 2 szendvicset vittem. volt amikor kevés volt, és majd éhen döglöttem, máskor meg délutánonként mindig a kutyánál landolt.
nah mindegy, amúgy egyáltalán nem gáz, sőt, ha dietetikus lennék azt mondanám hogy kevés is. persze nem mindegy hogy mit eszel. gondolom almát szoktál vinni, mert a benne található savak marják a gyomrot, amitől csak éhesebbnek érzed magad, ezért nem jó választás ilyen esetben. vigyél inkább banánt, vagy körtét, barackot...mondjuk azt ne nagyon, mert ilyenkor csak import gyümölcsök vannak, amik semmit se érnek. a legjobb ha viszel a 2 szenya mellé puffasztott rizst. 3-4 db már biztos elveszi az éhségedet, és alig van benne kalória. eheted akár almával is, úgy még jobb
Én is szendvicseket ettem kölyökkoromban.
Ma már eszembe nem jutna sima kenyeres kaját adni gyereknek.. igen, gáz. Igazi ételt kellene enned. Nem egy kis gyümölcsöt, hanem húst, zsírt, zöldségeket.
Ez semmin nem változtat. Hogy Te mit gondolsz, mi vagy vagy mi nem vagy.. az egészségeden nem változtat.
Tégy ahogy jónak látod, de azért legyél óvatos és megfontolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!