Komolyan ilyen nagy dolog, hogy vacsira megeszek egy pizzát?
Figyelt kérdés
Osztálytalálkozónk volt, pizzázni mentünk, és mindenki azon csodálkozott, hogy bírok megenni egy "egéész pizzáááát".
Az egyik fiú megkérdezte, hova fér belém ennyi kaja (48 kiló vagyok).
Most ez komolyan ilyen soknak számít? Nem mondom, hogy keveset eszek, de olyan normálisnak gondolom, szeretek mindent. A családban mindenki hasonló mennyiséget eszik, senkinek nincs súlyproblémája, sőt...
Kicsit rosszul érzem magam a megjegyzésektől, konkrétan mohó disznónak. Kevesebbet kéne ennem? Pedig tényleg nem vagyok kövér.
19/l
2013. nov. 10. 20:35
1/13 anonim válasza:
ha jól esett akkor egészségedre :)
2/13 anonim válasza:
Attól függ,mekkora pizza? :D
De amúgy meg nem baj :D
3/13 A kérdező kommentje:
Őszintén? Tök fini volt :D
Csak most utólag van tőle rossz érzésem. Mindegyik csak ott nyammogott a kajája felett...
2013. nov. 10. 20:48
5/13 anonim válasza:
Annyit egyél, amennyi jól esik! Irigyek! Hónapokig nem lakik jól, mert úgy érzi, hogy koplal, titokban teleeszi magát, azután sír, hogy hízik! Irigykednek ránk! 174/62 vagyok, mindig annyit ettem, amennyi jólesett! Még "tegyél rá egy lapáttal"! Mondd nekik, hogy ez csak desszert volt! Had irigykedjenek!
6/13 A kérdező kommentje:
30 centi átmérőjű volt, ha jól emlékszem. Azért nem egy családit nyomtam be :D
2013. nov. 10. 20:50
7/13 A kérdező kommentje:
Jaj, ez jó szöveg, köszönöm :D
Megy a zöld kéz mindenkinek :)
2013. nov. 10. 20:52
8/13 anonim válasza:
Én még irigyellek is :D én megszoktam, hogy sokszor keveset eszek diabetes miatt. Ha akarnék se tudnék annyit megenni:D
9/13 A kérdező kommentje:
Szegény, az nagyon rossz lehet :( /minden tiszteletem, hogy kibírod/
2013. nov. 10. 20:55
10/13 anonim válasza:
Köszi, de ezt nem kibírni kell, hanem együtt élni vele ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!