Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Komolyan ilyen nagy dolog,...

Komolyan ilyen nagy dolog, hogy vacsira megeszek egy pizzát?

Figyelt kérdés

Osztálytalálkozónk volt, pizzázni mentünk, és mindenki azon csodálkozott, hogy bírok megenni egy "egéész pizzáááát".

Az egyik fiú megkérdezte, hova fér belém ennyi kaja (48 kiló vagyok).

Most ez komolyan ilyen soknak számít? Nem mondom, hogy keveset eszek, de olyan normálisnak gondolom, szeretek mindent. A családban mindenki hasonló mennyiséget eszik, senkinek nincs súlyproblémája, sőt...

Kicsit rosszul érzem magam a megjegyzésektől, konkrétan mohó disznónak. Kevesebbet kéne ennem? Pedig tényleg nem vagyok kövér.

19/l

2013. nov. 10. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nem értem, miért kell más evési szokásaiba beleszólni, így lesznek az anorexiások...

nem vagy mohó disznó! sőt valszeg rád is férne pár kiló, szóval nyugodtan egyél pizzát. "egéészet" :)

2013. nov. 10. 21:10
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi, meglesz :)

Hú, kicsit megkönnyebbültem a válaszok láttán :)

2013. nov. 10. 21:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem azon csodálkoztak, hogy lisztes s.zart eszel. Nem azon, hogy 'sokat'.
2013. nov. 12. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!