21 éves fiú vagyok és már jópár hónapja minden reggel émelygek, hányingerem van, de hányni sose hánytam viszont ébredés után órákig nem bírok még enni. Mi lehet a baj és a megoldás?
Figyelt kérdés
Egy kávén kívül semmi mást nem fogad be a gyomrom ha próbálok is enni valamit olyan, mintha papírt ennék és elkezdek öklendezni.2014. aug. 20. 11:37
1/7 anonim válasza:
Szerintem hanyagold a kávét. Nekem így kezdődött a reflux betegségem.
3/7 anonim válasza:
Bocsánat most olvasom, hogy fiú vagy! Szerintem akkor valami máj gond lesz. Ha az amire gondolok, akkor pár nap múlva besárgul a bőrös, s a szemed!
4/7 anonim válasza:
Ne hallgass az utolsóra. Ha májbajos lennél már rég besárgultál volna mivel már hónapok óta tart ez az állapot.
5/7 anonim válasza:
A probléma kettős lehet, az egyik szorongás, stressz, és lelki problémák - a másik pedig testi, és lehet komolyabb is - amennyiben más tünet is társul hozzá. Próbálja meg megtalálni a megoldást, azzal hogy beszél valakivel, hogy megemésssze a problémát. (Gyönyörű magyar anyanyelv!)
Ha az émelygése a lelki gondok elmúlásával sem csökkennek, vagy nincsenek - belgyógyász, gasztroenterológus javasolt. Általánosan az émelygést, hányingert valamint a tengeribetegséget is gyömbérrel lehet leküzdeni, tompítani. (Akár aszalva is, egy-egy apró daraka is segít.)
6/7 A kérdező kommentje:
Azt tanácsolták hogy reggelente igyak cukros vizet. Hülyeségnek hittem de kipróbáltam és tényleg perceken belül elmúlt az émelygés azóta reggelente egy kis cukros vízzel kezdek és azóta semmi bajom :) egyébként köszönöm a válaszokat
2014. szept. 15. 00:52
7/7 anonim válasza:
Vagyis nem reggelizel, csak cukros vizet - és ezzel le van tudva a gond. pffff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!