Fáj a péniszem makkja (vagy hogy nevezik), lehúzom róla a bört rendesen meg minden, kicsit lilás a színe, és mikor hozzáérek fáj, vagyis nagyon kellemetlen érzés, félek orvoshoz fordulni vele. Mi lehet a megoldás erre a problémára?
Nagyon érzékeny a makkod. Ha simán le tudod húzni a fitymát feszülés nélkül az jó. A makkodat viszont sajnos hozzá kell szoktatnod az érintkezéshez, mert a szex is erről szól.
Milliószor leírtam már, de fürdéskor hátrahúzod a fitymádat és megmosod a makkodat alaposan, a pereme alatt is. De nem csak lögybölöd rá a vizet! Aztán szárazra törlöd a makkot.
Mindenki így kezdi, én is eleinte csak törölközőbe üvöltve tudtam tisztítani a makkot. Nekem hiperérzékeny volt, pici érintésre is kellemetlen volt. Kezdésnek a fürdésnél csináltam így, aztán átszoktam arra, hogy maszturbáláskor krémes kézzel csak a makkot izgatom a kezemmel, nem a bőrt húzgálom rajta. Mostmár hátrahúzott fitymával alsógatya nélkül még a farmert is elviselem gond nélkül.És nem érzéketlen! Nem is olyan rég pedig ha véletlen hozzáértem már görnyedtem össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!