Ha pizzát sütök (én csinálom a tésztát is) és teszek rá gombát, akkor a gombát előtte meg kell egy kicsit párolnom?
Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 17:21
1/3 anonim válasza:
Én meg szoktam, és a sonkát is meg szoktam előtte picit olajon futtatni.
2/3 anonim válasza:
mi nem szoktuk
üvegeset vagy konzerveset szoktunk rátenni és azt elég lecsepegtetni :)
3/3 anonim válasza:
Nem mindig szoktam, legtöbbször nyersen teszem rá a mártásra, a gomba gyorsan átsül a pizzán, de szoktam gombapörköltet is tenni feltétként, úgy is finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!