Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A táplálék kiegészítők pl...

A táplálék kiegészítők pl tömegnövelők, fehérjék károsak a férfiam nemi egészségére?

Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Vannak olyanok, amik olcsóbbak, silányabb minőségűek, azok károsak lehetnek nem csak a nemi egészségre, hanem a májra, vesére is...

A Nutrend olimpiai sportolókat támogat, én ebben a márkában bízom a leginkább. Mi is forgalmaztuk, én is kipróbáltam több terméküket is. Vesebajos vagyok, de ezektől nem lett semmi problémám.

Viszont ha helytelenül használod, akkor a rossz is és a jó minőségű is káros lehet!

2014. szept. 10. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Attól hogy olcsóbbak és gyengébb a minőségük még egyáltalán nem káros semmire. A témában való tudatlanság, a kiskegyed, a blikk, a nők lapja...és a hasonló szennyek olvasása a káros. Nemi szervre meg főleg nem káros egyik sem, ugyanis közük nincs ahhoz hogy bármi módon annak működését befolyásolnák.
2014. szept. 10. 18:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Megnövelik az összes létező vesebetegség kockázatát, valamint a vastagbélrák kockázatát. A meglévő vesebetegségek prognózisát pedig rontják. A vesebeteg első válaszoló veszélyes játékot játszik, bizonyára nagyon bonyolult számára megjegyezni, hogy naponta maximum 0,6-0,8g/ttkg fehérjét fogyaszthat.

A szexuális funkciókra viszont tudtommal nincsenek hatással. A szteroidok viszont már okozhatnak komoly szexuális problémákat.

Üdvözlettel: egy orvostanhallgató

2014. szept. 10. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!