Magyarországon miért akkora divat egészségtelenül és unalmasan étkezni?
Valaki magyarázza már el nekem :)
Körülnézek ezen a fórumon, és minden kérdésnél ezt látom: főzelék, pörkölt, minden rántva, olajosan, nehezen, vastagon zsírral, stb.
Semmi zöldség, ha mégis, akkor addig főzzük, amig ki nem fő belőle minden vitamin (főzelék), mellé rakunk egy jó mócsingos fasírtot is. Az ünnepi étel a rántott hús... ha különlegeset akarsz, tegyél rá magokat is.
Tényleg ennyire szegényes az emberek főzőtudása, fantáziája ebben az országban? Tényleg ilyen nyomorult koszton tartják a családjaikat, gyerekeiket?
7.- az olasz konyhát én is nagyon szeretem!
Ami jó, hogy vannak egészségesebb illetve nem annyira szénhidrátokban teli tészták is, pl. rengeteg elérhető teljes kiőrlésű verzióban, durum tésztaként, sőt spenótosan vagy más adalékanyagokkal, és jóval kalóriaszegényebben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!