Létezik kerámia serpenyő? Ez valami új divat? Miben jobb, mint a többi?
Elvileg kevésbé ragad oda a cucc, nem ég oda olyan könnyen, és könnyebb takarítani.
A kerámiák igen nagy hőnek is ellenállnak, bár nem hiszem, hogy ez eddig probléma lett volna.
Azt furcsállom,hogy vagy 10éve a Tesconak volt pontgyűjtő akciója,amiben kerámia edényeket lehetett venni.
Akkor hozzájutottam párhoz (gyümölcstorta,felfújt forma,levehető nyelű "lábaska",nagy szögletes sütőtál)és azok teljesen mások voltak a ma kaphatóknál. Olyanok voltak,mint a fehér tejüveg,de nagyon masszívak.Nem igazán karcolódtak,ha bele is égett vmi brutálisan kb.5perc áztatás után egyben lejött róla. fagyasztóból sütőbe vagy nyílt lángra lehetett tenni. Kerestem,de sehol nem találok ilyet. Nemrég utána kérdezgettem,de ezek a kerámia bevonatos cuccok elég sérülékenyek. Akkor meg minek? Úh én nem ajánlanám,mert nyilván nem véletlen viszik vissza sorra az üzletekbe. Akkor már inkább a teflont vagy mást ajánlanék.
Nekem tvből rendelt,delimano palacsintasütőm van.
Eddig egész jól bírja,bár már nem olyan szép fehér,mint volt.
Rántottát is abban sütöm.Gyönyörűen kicsúszik belőle minden.
Mosogatni nagyon egyszerű.
Nekem csak az az egy problémám vele,hogy eltűnt az a gyönyörű hófehér színe.Nem tudom,hogy ez normális-e.Ettől függetlenül ugyanolyan jó,mint az első használatkor volt.
Még valami:ebbe tilos fémmel belenyúlni.
Egy egész könyvnyi használati utasítást mellékeltek hozzá.Bevallom,nem olvastam végig.
Egy itteni kedves válaszoló szerint nagyszerű találmány, én is kacérkodtam vele, hogy megajándékozom magam egy serpenyővel.
De kedvemet szegte, hogy már piaci árusok, és azok is, akik vándorolnak hétről hétre minden vacakkal és(biztos, hozzátok is dobnak be ilyen szórólapot, amiben a mamabugyi,meg a bugyigumi is kapható )árulják már szinte potom áron.
A tv-snek sem hiszek, mert a szüleim mindig rendeltek valami szarságot, aztán pár hónap múlva kiderült, hogy
semmit sem érő gagyi.
Szóval ismeret hiányában nem tudom milyen az eredeti és a bóvli, így lemondok róla.
A késekről is azt olvastam, hogy jó-jó, de nagyon sérülékeny, és , ha kipattan egy darabka az élből eldobható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!